Over ons

Lees meer over wie wij zijn en wat wij doen
ContactOfferte aanvragen

Over Kok Klimaattechniek

Kok Klimaattechniek is uw vakkundige verwarmingsspecialist in Rotterdam en omstreken. Wij installeren hoofdzakelijk cv-ketels, boilers, geisers, warmtepompen, airco-installaties en vloerverwarmingen en nog veel meer! Wij helpen zowel particulieren als zakelijke klanten.

Bij ons kunt u terecht voor alles omvattend installatiewerk en advies op het gebied van nieuwe installaties. Bent u opzoek naar een cv-ketel en weet u niet welke het beste bij u past? Dan helpt onze cv-monteur u graag met het uitzoeken van de geschikte cv-ketel voor u. Onze monteur heeft voldoende kennis en kunde in huis om u van een goed advies te voorzien. Uiteraard geven wij u een geheel neutraal advies en helpen u aan het apparaat dat écht bij u past!

Ook voor hulp bij storingen van uw ketel of andere apparatuur staan wij voor u klaar. Heeft u cv-ketel een storing en komt u in de kou te zitten? Dan kunt u ons gerust bellen wij zijn altijd te bereiken 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

Contact met Kok Klimaattechniek

U kunt ons bereiken per e-mail of telefonisch op: 0180 – 234 082. Voor een spoedklus kunt u ons het beste telefonisch benaderen wij streven ernaar om uw klus binnen 24 uur te verhelpen. Wilt u advies of meer informatie inwinnen omtrent onze diensten? Neem dan contact met ons op per e-mail via de contactpagina.

Een aantal van onze projecten!

Plaatsing airco bij Wijn&Whiskey te Utrecht

Plaatsing airco in slaapkamer bij één van onze klanten

Vervanging van een airconditioning in Ridderkerk

Meer weten of toe aan vakkundig advies?

Neem dan direct contact met ons op!