Airco Installatie

Voor de gehele installatie of onderhoud van uw aircosysteem laat u doen door Kok Klimaattechniek
ContactOfferte aanvragen

Airco installatie Rotterdam

Op zoek naar een erkende airco installateur in Rotterdam? Kok Klimaattechniek levert en monteert aircosystemen van alle soorten en maten. Een airco in uw woning of bedrijfspand is niet alleen comfortabel maar biedt ook de mogelijkheid om de luchtkwaliteit van het vertrek fors te verbeteren. Naast het bereiken van de optimale temperatuur, haalt het ook overtollige stofdeeltjes uit de lucht en houdt het de luchtvochtigheid goed op peil. De airco-units die wij leveren werken razendsnel waardoor het vertrek snel op gewenste temperatuur is.

Airconditioning kopen bij Kok Klimaattechniek

Wilt u een airco kopen voor thuis of bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de klimaatbeheersing van uw complete kantoorpand? Wanneer u een airco bij ons koopt, gaat dit meestal als volgt:

U neemt contact met ons op.
We bespreken uw wensen en geven u advies over de mogelijkheden.

U ontvangt een vrijblijvende offerte.
Wanneer u akkoord gaat met ons prijsvoorstel, plannen we zo snel mogelijk een afspraak in voor de plaatsing van de airco.

Een van onze monteurs komt de airco installeren.

De monteur legt u uit hoe de airco werkt, bediend en onderhouden moet worden.

Gefeliciteerd uw airco is geplaatst!

Als u een airco aanschaft bij Kok Klimaattechniek, weet u zeker dat u profiteert van de beste service. Onze monteurs installeren de airco op een nette en deskundige manier, met oog voor details. Gaat er onverhoopt iets defect of is uw airco toe aan onderhoud? Dan zijn wij altijd snel ter plaatse!

Airconditioning laten plaatsen in Rotterdam of omstreken?

Neem dan direct contact met ons op!